Nieuw: Océ TCS500

Nieuw: Océ TCS500 van Océ-nederland

Door: Océ-nederland  09-02-2006
Trefwoorden: Printers, Kantoorautomatisering, Scanners

Printen, scannen en kopiëren in zwart-wit en kleur

Océ introduceert de Océ TCS500, een grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem voor CAD- en GIS-gebruikers. Standaard is de Océ TCS500 een 1-rols printer, maar het systeem kan op elk moment uitgebreid worden met een tweede en derde rol, een scanner en zelfs een on line vouwer.

Hoge snelheid in kleur en zwart-wit
Met de unieke Dynamic Switching technologie wordt automatisch de beste print mode voor elk gedeelte van de afdruk bepaald. Hierdoor varieert binnen één opdracht de printsnelheid afhankelijk van de inhoud. Zo wordt een hoge printkwaliteit verkregen, zonder concessies te hoeven doen aan de productiviteit, en zonder ingewikkelde instellingen te moeten maken.
Gebruiksvriendelijke drivers zorgen er voor dat het werkstation weer snel vrijkomt tijdens het printen, zodat gebruikers ongehinderd kunnen blijven doorwerken. Bestanden worden snel en foutloos verwerkt door de Power Logic Controller, waardoor nieuwe opdrachten nog tijdens het printen worden verwerkt. Hoge snelheid betekent onder andere dat een A0 kleurenafdruk in slechts één minuut wordt geprint, en een A0 zwart-wit afdruk is zelfs al na 40 seconden gereed. Schoonsnijden is door de minimale marges niet nodig en met een keur aan uitvoeropties worden de prints snel geproduceerd en op de gewenste manier gesorteerd.

Geen onderbrekingen
De grote mediavoorraad, de krachtige controller, de hoge printsnelheid in zowel kleur als zwart-wit en de verschillende uitvoeropties zorgen ervoor dat het complete systeem zeer productief is. Dankzij de volledig geautomatiseerde printercalibratie wordt zonder de aanwezigheid van de gebruiker (bijvoorbeeld ’s nachts) betrouwbaar afgedrukt. De geavanceerde print management software maakt het mogelijk om op afstand de status van de printer te bekijken. Het wisselen van media en inkttanks kan plaatsvinden tijdens het printen, zodat opdrachten niet onnodig afgebroken hoeven te worden.

Océ Direct Scan technologie
De scanner van de Océ TCS500 is voorzien van de Océ Direct Scan technologie. De hoge beeldkwaliteit wordt gerealiseerd met een enkele 600 dpi kleuren CCD-camera en een speciaal ontwikkelde lens. Hierdoor ontstaat een zwart-wit of kleurenbeeld zonder overgangen of kleurverschillen, die vaak optreden bij systemen die gebruik maken van meerdere CCD-camera’s. Ook de lamp waarmee het origineel wordt belicht draagt bij aan een uniform beeld. Deze lamp levert het benodigde kleurenspectrum alsmede een constante lichtintensiteit, zonder opwarmtijd. Dankzij de Océ Image Logic beeldbewerkingstechnologie worden zowel zwart-wit als kleurenoriginelen optimaal gekopieerd of gescand, zonder dat hiervoor specifieke kennis of speciale handelingen nodig zijn.

Trefwoorden: Copiers, Kantoorautomatisering, Printers, Scanners

Contact Océ-nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share