Osteopaat Den Bosch Allie de Klerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aartshertogenlaan 12 , 5212 CL 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Osteopaat Den Bosch Allie de Klerk

Osteopaat den Bosch voor deskundige begeleiding bij lichamelijke klachten voor volwassenen, topsporters, baby's en kinderen! De kracht van osteopathie ligt in het feit, dat een osteopaat heel breed kijkt naar de individuele mens.

Op de website van Osteopaat den bosch http://www.osteopaat-denbosch.nl vindt u informatie over onze praktijk en u kunt lezen wat het vak osteopathie inhoudt. Heeft u lichamelijke klachten of wilt u uw gezondheid verbeteren? Dan nodig ik u uit om verder te lezen.
Osteopathie is een geneeswijze die de laatste jaren steeds bekender is geworden. Het onderscheidt zich door ”de manier van onderzoeken en behandelen” van het individu.

Osteopathie is een holistische aanpak van functiestoornissen binnen ons lichaam. Dat wil zeggen dat osteopaten verder kijken dan de plaats waar de klacht zit. Klachten binnen het bewegingsapparaat (Geheel van botten, gewrichten, skeletspieren, pezen en motorische zenuwen) kunnen veroorzaakt worden door functiestoornissen ter hoogte van de interne organen en/of de schedel en omgekeerd. Dit betekent dat Osteopaat Amersfoort de relatie tussen deze systemen onderzoekt en behandelt.
www.osteopaat-denbosch.nl

We hopen u binnenkort te verwelkomen!

http://www.osteopaat-denbosch.nl

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/osteopaatdenbosch
Twitter: https://twitter.com/Alliedeklerk

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopaat Den Bosch Allie de Klerk in Aartshertogenlaan 12, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5212 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5212 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819742]