Passon Metalen Recycling VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ertveldweg 20 , 5231 XB 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Passon Metalen Recycling VOF

Metalen Recycling Passon VOF is een professionele metaalhandel en metaal recycling te Den Bosch waar u terechtkunt voor al uw metaalverwerkings- processen.

Metaalhandel Metalen Recycling Passon VOF is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkopen van alle oude metalen; ferro of non-ferro. Vanzelfsprekend is de kwaliteit van de metalen hierbij een belangrijk uitgangspunt. Kennis van zaken is dan ook een absolute vereiste. Er bestaat een grote diversiteit wat betreft de kwaliteit van metaal. Daarnaast zijn er meer dan tien verschillende kwaliteiten koper en ongeveer twintig soorten oud aluminium. Dit geldt overigens ook voor veel andere non-ferrometalen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met vakmanschap de bruikbaarheid, bewerkelijkheid en de waarde van het metaal inschatten.

Metalen Recycling Passon VOF is uw betrouwbare partner in het recyclen en verwerken van uw metalen. Wij kopen alle soorten metalen en metaaldragers in. Hebt u metaalafval, dan regelen wij een afvalcontainer. Deze wordt naar gelang de hoeveelheid, de grootte en het gewicht bij u geleverd. De inkoop van metalen gebeurt tegen dagprijzen. Hierbij kijken wij naar de materialen die worden aangeboden, vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid. Dit doen wij direct bij u op locatie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Passon-Metalen-Recycling-VOF-799458436827478/

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Hertogenbosch Noord-Brabant

Is Passon Metalen Recycling VOF in Ertveldweg 20, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5231 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5231 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826939]