PHOBOS bereikt Gold Partner status

PHOBOS bereikt Gold Partner status van Phobos Groep

Door: Phobos Groep  16-05-2008
Trefwoorden: Software, Zorg, Zakelijke Dienstverlening

PHOBOS bereikt GOLD partnerstatus voor SAP Business All-In-One

Hoogste partnerstatus onderstreept leidende positie

‘s-Hertogenbosch, 3 april 2008 – De Bossche IT-specialist PHOBOS is door SAP Nederland benoemd tot GOLD Partner voor SAP Business All-in-One. PHOBOS heeft een aantal branchespecifieke oplossingen ontworpen, waarvan de bekendste CareView voor Zorginstellingen en ProView voor Handel & Industrie zijn.

PHOBOS verdiende de GOLD partnerstatus mede door de enorme groei die het bedrijf het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. Naast de door SAP gecertificeerde branche templates, biedt het bedrijf aan haar klanten de mogelijkheid de zorg voor de SAP systemen te outsourcen. Vanuit een tweetal gecertificeerde rekencentra wordt het volledige beheer verzorgd voor meer dan 10.000 SAP gebruikers. Dit, samen met het aantal gekwalificeerde medewerkers, heeft gezorgd voor de erkenning van SAP.

Jo Bollen, directeur van PHOBOS: “De GOLD partnerstatus bij SAP is een geweldige bekroning op ons harde werk. En we vieren dubbel feest, want naast de nieuwe partnerstatus bestaan we dit jaar 15 jaar. We zijn trots om als middelgrote onderneming dit resultaat te bereiken en op het feit dat we daarbij onze eigen identiteit hebben weten te behouden. De nieuwe partnerstatus is een bewijs dat we op de goede weg zijn, we kijken met plezier uit naar waar deze ons naartoe brengt."

Op dit moment is PHOBOS bij een aantal van haar klanten in de zorg bezig met de installatie van de derde versie van CareView. CareView is bedoeld voor de ondersteuning van de processen in de care. Wat betreft cure levert en implementeert PHOBOS de healthcare oplossing van SAP/Siemens. Voor discrete productiebedrijven is er ProView. Deze oplossing, is naar de laatste versie van SAP gebracht en is uitgevoerd met nog meer schermvereenvoudiging. Op 11 en 12 juni worden deze nieuwe ProView ontwikkelingen getoond op de beurs KOG-systems.

Over SAP Business All-in-One
SAP Business All-in-One is een uitgebreide, bewezen oplossing met vooraf geconfigureerde, branchespecifieke bedrijfsprocessen om voorspelbare en betaalbare implementaties mogelijk te maken. SAP Business All-in-One is geoptimaliseerd voor middelgrote bedrijven en bezit de flexibiliteit om te worden aangepast en uitgebreid als het bedrijf zich ontwikkelt en groeit.

Over PHOBOS
De PHOBOS Groep is sinds 1993 een vertrouwde aanbieder en strategisch partner op het gebied van implementaties en beheer van informatiesystemen (voornamelijk SAP). PHOBOS heeft een branchefocus met specialisaties in onder andere de Zorg, Zakelijke Dienstverlening en Handel & Industrie. Specifiek voor de Zorgbranche heeft PHOBOS het pakket CareView ontwikkeld en het pakket ProView voor de branche Handel & Industrie.

Neem voor meer informatie contact op met:
Jo Bollen
tel. 073-6400620
[email protected]


Trefwoorden: Beheer, Care, Careview, Handel, Industrie, It Oplossing, Kog, Outsoursen, Phobos, Proview, Sap, Software, Zakelijke Dienstverlening, Zorg,