Putter & de Boer BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Australielaan 20 , 5232 BB 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Putter & de Boer BV

Administratiekantoor Putter & de Boer BV is al 45 jaar actief in administratieve dienstverlening.

One-stop-shop
U vindt bij ons alles onder een dak. Zoekt u een controller om de financien van uw onderneming in kaart te brengen, bent u op zoek naar administratieve ondersteuning, geeft u graag uw salarisadministratie in deskundige handen, of wilt u hulp bij het voeren en inrichten van uw eigen administratie, wij doen het graag voor u en samen met u.

Liever de administratie voor eigen rekening nemen? U kunt gebruik maken van onze on-line software. Behoefte aan degelijke informatie op het gebied van fusies, overnames, aandelenwaardering, vermogensplanning en andere financiele vraagstukken ? Bij ons prifteert u van deskundig betaalbaar advies en begeleiding.

Maar stop ook gerust bij ons voor pensioenadvies, (inter)nationale vraagstukken op het gebied van tax, een notaris met een verfrissende kijk op zaken, assuranties en/of bankzaken. Wij hebben een groete diversiteit aan deskundige spelers om ons heen, met wie wij een hechte samenwerking hebben en die op uw verzoek direct inzetbaar zijn.

Value for money
Putter & de Boer ontzorgt op financieel en fiscaal gebied. Niet alleen voor uw eigen belang maar ook om tijdig aan uw fiscale verplichtingen te kunnen voldoen. Wij bedienen u op een persoonlijke 'no-nonsense' manier en voor een prijs die bij uw budget past. Dat kan desgewenst voor een vast en vooraf overeengekomen tarief.

Wij zijn u graag van dienst

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Putter-de-Boer-BV/444581315575540

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Putter & de Boer BV in Australielaan 20, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5232 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5232 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820854]