Rattle Records opent speciale kraamcadeau webshop met gepersonaliseerde baby cd’s

Rattle Records opent speciale kraamcadeau webshop met gepersonaliseerde baby cd’s van Rattle Records

Door: Rattle Records  26-02-2007
Trefwoorden: Webwinkel, Baby, Geboorte

Vanaf nu is het mogelijk om via de website van Rattle Records, www.rattlerecords.nl, eenvoudig en snel een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau te versturen: één of meerdere Lovely Baby cd’s in een glinsterende cadeauverpakking! Via een leuke kaart in de Lovely Baby lay-out brengt u uw persoonlijke gelukswensen over. Ook is het voor bedrijven mogelijk om hun eigen logo op de kaart te plaatsen. Het Lovely Baby kraamcadeau is er vanaf € 13,50. U dit originele kraamcadeau versturen via de Lovely Baby Kraamcadeau shop.

Als u niet direct de mogelijkheid heeft om even langs te gaan, maar wel uw felicitaties op een originele manier wilt overbrengen, dan verstuurt u een Lovely Baby Kraamcadeau!


ALGEMENE INFORMATIE:

Rattle Records brengt sinds enkele jaren de babymuziek van Raimond Lap in de Benelux op de markt. Raimond Lap heeft al 20 jaar internationaal succes met zijn babymuziek: de cd’s worden over de gehele wereld uitgebracht en leverden hem in onder andere de V.S., Azië en de Benelux gouden en platina platen op.

De cd serie Lovely Baby werkt rustgevend en ontspannend dankzij klankherhaling en - voor baby’s - herkenbare geluiden. De cd’s zijn er in verschillende thema’s, zoals klassiek (Lovely Baby Classics, Lovely Baby Mozart e.d.), maar ook met populaire muziek. De Lovely Baby cd’s worden verkocht via meer dan honderd babywinkels, de Bijenkorf, de grotere platenzaken en via de website van Rattle Records.


OVERIGE INFORMATIE/ CONTACT (niet voor publicatie):

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Steenhuis : 073-6100120 of info@rattlerecords.nl Nadere informatie over babymuziek en de Lovely Baby cd’s is te vinden op de website: www.rattlerecords.nl

Trefwoorden: Baby, Baby Cadeau, Baby Muziek, Babyartikelen, Babycadeau, Babykado, Babymuziek, Geboorte, Geboorte Cadeau, Geboortecadeau, Geboortekado, Kraam, Kraam Cadeau, Kraamcadeau, Kraamkado, Webwinkel

Contact Rattle Records

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share