Real Enterprise Solutions (RES) benoemt Hans Middelburg tot nieuwe CEO

Door: Res Europe  11-05-2006
Trefwoorden: It, Computer Software, Ceo

‘s-Hertogenbosch, 11 mei 2006 – Real Enterprise Solutions (RES), vooraanstaand leverancier van innovatieve software-oplossingen voor het beheer en onderhoud van Windows desktop omgevingen, maakt vandaag bekend dat Hans Middelburg is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO). Als CEO heeft hij de dagelijkse leiding over het bedrijf. Zijn voorganger en tevens mede-oprichter van RES, Timo Bosma, zal vanaf nu de functie van President en voorzitter van de raad van bestuur van RES wereldwijd bekleden.

Vóór zijn aanstelling bij RES was Hans Middelburg werkzaam bij BMC Software waar hij de rol van Managing Director Benelux vervulde. Daaraan voorafgaand heeft hij diverse senior management functies vervuld bij onder andere Nashuatec, Xerox, StorageTek en Experian.

RES is een van origine Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve software-oplossingen die uniform beheer en onderhoud van Windows desktop omgevingen mogelijk maken. Hierdoor kunnen organisaties de productiviteit verhogen en tegelijkertijd de IT-kosten verlagen. Het snel groeiende team bestaat momenteel uit 45 mensen.

“Ik zie deze nieuwe functie als een grote uitdaging, RES heeft uitstekende producten en is klaar voor de volgende stap. Het bedrijf heeft vele mogelijkheden en kansen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met het team RES te laten groeien op een snelle, maar gestructureerde manier”, aldus Hans Middelburg. “De tevredenheid van onze klanten, partners en werknemers staat daarbij natuurlijk voorop.”

“Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Hans Middelburg tot CEO”, aldus Timo Bosma, President van RES. “Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend bij verschillende vooraanstaande IT-bedrijven en we zijn ervan overtuigd dat hij RES succesvol zal begeleiden naar de volgende fase.”

Trefwoorden: Ceo, Computer Software, It

Contact Res Europe

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share