Sars Verhuizingen en Verpakkingen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graaf van Solmsweg 38 , 5222 BP 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Sars Verhuizingen en Verpakkingen BV

U gaat uw huidige woning verkopen, of heeft deze reeds verkocht. Naar alle waarschijnlijkheid zoekt u, of heeft u, met zorg een nieuwe woning gezocht. Maar aan uw verhuizing zal ook de nodige zorg besteed moeten worden.

Alleen een Erkende Verhuisbedrijf is immers goed genoeg om uw kostbare en/of dierbare goederen over te brengen.

Sars is in 's-Hertogenbosch en omgeving een van oudsher bekende naam! Wij zijn graag bereid om u, uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichting van uw kant, een offerte uit te brengen voor uw verhuizing.

Mocht uw nieuwe woning nog niet direct betrokken kunnen worden, bieden wij u ook de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag.

Het zou te ver voeren alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden in dit schrijven op te sommen. Alleen bij u thuis zijn wij immers in staat om alles met u te bekijken en te bespreken, zodat u een geheel aan uw wensen aangepaste offerte krijgt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sars Verhuizingen en Verpakkingen BV in Graaf van Solmsweg 38, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5222 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5222 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820483]