SEMINAR: DE BRABANTSE ECONOMIE IN 2025

SEMINAR: DE BRABANTSE ECONOMIE IN 2025 van Seminar De Brabantse Economie In 2025

Door: Seminar De Brabantse Economie In 2025  17-12-2008
Trefwoorden: Marketing, Event, Economie

Persbericht

's-Hertogenbosch, 16 december 2008

Seminar: " De Brabantse economie in 2025"


Op donderdag 22 januari 2009 organiseren studenten van Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch een seminar over de Brabantse economie in 2025. Dit seminar zal gehouden worden in het Provinciehuis Noord-Brabant te 's-Hertogenbosch.

Iedereen heeft een beeld van zijn of haar toekomst, maar hebben ondernemingen dat ook? De toekomst lijkt vaak ver weg, maar uit de realiteit blijkt dat de toekomst dichterbij is dan gedacht wordt. In een dynamische bedrijfsomgeving volgen succes, tegenslagen en veranderingen elkaar in een rap tempo op. Door de huidige kredietcrisis zijn er veel onzekerheden ontstaan. Hoe zijn bedrijven in het verleden omgegaan met onzekerheden en hoe bereiden bedrijven zich voor op de toekomst?

Tijdens het seminar zullen enkele prominente Brabantse ondernemingen hun visie op de toekomst presenteren. Abel Slippens (oud CEO Sligro) zal vertellen hoe hij in het verleden met veranderingen is omgegaan. Jeroen van Glabbeek (CEO CM) zal zijn visie presenteren over marketing in de toekomst. Anita Boekholt (Corporate Affairs Manager van Mars) presenteert de wijze waarop Mars omgaat met de onzekerheden in de toekomst.


Wie worden er verwacht
De bijeenkomst is bedoeld voor MKB bedrijven uit Brabant en omstreken. Daarnaast nodigen we HBO studenten/docenten uit met een commerciële, technische en/of economische achtergrond. Er is plaats voor 300 genodigden.

Meer informatie
Het seminar vindt plaats in het Noord Brabantse Provinciehuis te 's-Hertogenbosch en duurt van 14.30 tot 19.00 uur. Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom. Ter afsluiting is er een netwerkborrel tot 20.00 uur waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. Voor deelname is er een bedrag van €45,-- per persoon excl. BTW vastgesteld. Dit is een tegemoetkoming in de kosten. Voor meer informatie en inschrijven: www.brabant2025.nl

Trefwoorden: Avans, Bijeenkomst, Economie, Event, Hogeschool, Kridietcrisis, Marketing, Mars, Provinciehuis, Seminar, Tempo Team,

Contact Seminar De Brabantse Economie In 2025

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share