Hoogste zakelijke spaarrente stijgt naar 3%

Door: Sns Bank Nederland  24-05-2006
Trefwoorden: Finance, Spaarrente

Al een jaar lang biedt SNS Bank met Zakelijk Internet Supersparen de hoogste zakelijke spaarrente van Nederland. Per 24 mei wordt het rentepercentage nog eens extra verhoogd naar 3,0%. Ondernemers kunnen zonder verplichtingen heel gemakkelijk hun spaartegoed laten groeien en daar online over beschikken.

Spaarrente in twee delen
Bij SNS Zakelijk Internet Supersparen bestaat de spaarrente uit twee delen. Een basisrente van 1,5% over het gehele saldo en een bonusrente van 1,5% over geld dat een half kalenderjaar op de rekening staat. Totaal 3,0 % per 24 mei 2006, de hoogste zakelijke spaarrente van Nederland. Ondernemers kunnen met SNS Zakelijk Internet Supersparen flexibel omgaan met hun spaargeld; ze kunnen altijd boetevrij geld opnemen.

Slim combineren
Een combinatie met SNS Zakelijk Internet Sparen is een goed alternatief voor ondernemers die hun spaargeld binnen een half jaar willen aaspreken. Hier geldt een hogere basisrente van 2,2,% op dit moment, aangevuld met een bonusrente van 0,18 % over geld dat een heel kalenderjaar op de rekening staat. De SNS Spaarcalculator berekent de beste mix van Zakelijk Internet Sparen en Zakelijk Internet Supersparen.

Over SNS Bank: Zo kan het ook
SNS Bank is een innovatieve, transparante en toegankelijke retailbank. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor een compleet aanbod van producten op het gebied van hypotheken, sparen, beleggen, betalen, lenen en verzekeringen. Daarbij streeft SNS Bank naar een leidende positie op het gebied van hypotheken en producten voor vermogensopbouw. Met een netto winst van ruim € 204 miljoen en een balanstotaal van

€ 53,1 miljard in 2005 behoort SNS Bank tot de top vijf van banken in Nederland. SNS Bank maakt onderdeel uit van SNS REAAL. Kijk voor meer informatie op snsbank.nl

Trefwoorden: Finance, Spaarrente

Contact Sns Bank Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share