Primeur: Zakelijke hypotheek tot 100% van de executiewaarde én 100% aflossingsvrij

Door: Sns Bank Nederland  11-04-2006
Trefwoorden: Mkb, Hypotheken, Finance

SNS Bank introduceert per 10 april de SNS 100% Bedrijfshypotheek. De eerste en enige zakelijke hypotheek waarbij een ondernemer 100% van de executiewaarde kan financieren én 100% aflossingsvrij kan lenen. Voor particulieren zijn dit sinds jaar en dag reguliere voorwaarden. Voor ondernemers tot dusver niet. Met de SNS 100% Bedrijfshypotheek kan de ondernemer maandelijks meer geld overhouden voor bijvoorbeeld investeringen. Zo levert SNS Bank een bijdrage aan de groei van het MKB-bedrijf.

Normaal gesproken kunnen ondernemers een hypotheek afsluiten tot maximaal 80% van de executiewaarde van het bedrijfspand. Met de nieuwe hypotheekvorm van SNS Bank kan een ondernemer een hypotheek afsluiten tot 100% van de executiewaarde van het pand. Zo hoeft hij, om een bedrijfspand te kopen, niet zelf geld bij te leggen of bij te lenen tegen een hogere rente dan een hypotheekrente. En dat scheelt in de maandlasten van de ondernemer. De maandlasten kunnen met verder omlaag gebracht worden door te kiezen voor een 100% aflossingsvrije hypotheek.

De SNS 100% Bedrijfshypotheek kan worden gebruikt voor de financiering van courant onroerend goed zonder achterstallig onderhoud, mits het pand in eigen gebruik komt en niet meer kost dan € 500.000.

Trefwoorden: Finance, Hypotheken, Mkb

Contact Sns Bank Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share