Interieurbouw

Door: Van Der Plas Meubel & Project  07-06-2011
Trefwoorden: Advies, Gezondheidszorg, Onderwijs

 Bezetting en omvangVan Der Plas heeft een eigen werkplaats van 1750 m2. Werkt met een gemiddelde bezetting van 22 mensen in de fabriek. Spuiten van meubelen in eigen werkplaats. Ruime ervaring in verwerken van fineren, kunststof, glas, RVS alsmede natuursteen en kunststeen. Nieuw is het maken van Polyester balies en tafelmeubelen. Met de meubelmakerij / interieurbouw is Van Der Plas een partner in het totale traject. In de interieurbouw is het gewenst goed te inventariseren en met zorg een pakket van eisen en wensen samen te stellen. Met de vormgeving welke door uw interieurarchitect aangereikt wordt is er een basis gelegd voor een goed eindresultaat. In de interieurbouw is het tevens mogelijk dat wij als hoofdaannemer het project aannemen. Turn-Key zullen wij dan het totale interieur opleveren.                  
Onder totale interieurbouw wordt verstaan: Baliebouw Directiekamers Kastenwanden Keukens Pantry’s Presentatiemeubelen Servicemeubelen Stoffering Uitgiftemeubelen Vergaderkamers Vloeren plafonds Wanden Werkplekken Zitmeubelen.  

Trefwoorden: Advies, Betimmering, Design, Gezondheidszorg, Horeca Meubelen, Interieuradvies, Interieurbouw, Interieurontwerp, Kantoor Meubelen, Meubels, Moderne Meubelen, Musea, Onderwijs, Ontwerp, Projectinrichting, Projekt, Projekten, Winkel

Contact Van Der Plas Meubel & Project

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share