Vivent De Hooghe Clock

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klokkenlaan 85 , 5231 AP 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Vivent De Hooghe Clock

Vivent staat bekend als dé zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving. Met onze expertise bieden we bij u thuis en vanuit onze woonzorgcentra de beste zorg. Elke dag opnieuw zijn we geïnteresseerd in hoe het met u gaat, wat u wilt en wat er mogelijk is. Overleg tussen onze professionals en u is de basis voor goede zorg. U beslist zelf hoe u uw zorg wilt invullen. Wij hebben de mensen, de kennis, de ervaring en de technologie in huis om u te helpen het beste uit uw dag te halen. Samen met u beleven we mooie momenten. Vivent is werkzaam in de gemeenten Boxtel, Haaren, 's-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen. Bij Vivent werken bijna 1500 mensen en ruim 700 vrijwilligers.

Vivent De Hooghe Clock is een woonzorgcentrum in een levendige buurt in 's-Hertogenbosch Noord. Alle vormen van wonen, diensten of zorg zijn mogelijk. Tevens kunnen wij u onder andere de volgende faciliteiten aanbieden: een restaurant, een winkel, een salon (waar een kapper, schoonheidsspecialiste en pedicure op verschillende dagen in de week werkzaam zijn), bibliotheek en een receptie. Ook heeft Vivent De Hooghe Clock een bridgeclub en een biljartvereniging met biljartlokaal.

Vivent De Hooghe Clock biedt:
- Zorgappartementen
- Woongroepen voor mensen met dementie
- Logeermogelijkheden
- Paramedische zorg
- Dagactiviteiten
- Kinderdagverblijf Tijd4Kids

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vivent De Hooghe Clock in Klokkenlaan 85, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5231 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5231 AP, Nederland

 • O. Live It

  Deutersestraat 5 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5223 GV

 • Michalys

  Pastoor de Kroonstraat 126 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5211 SR

 • Lucia Schols

  Baden Powellstraat 8 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5212 BW

 • Deurwaarderskantoor N.a. Hofman

  vd Does de Willeboissngl 41 -42 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5211 CD

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826168]