GEREEDSCHAPSKISTEN VAN WÜRTH VAN PROFESSIONAL TOT STANDAARD

Door: Würth Nederland  28-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

‘s-Hertogenbosch, 28 maart 2006. Met een handige en stevige gereedschapskist hebt u altijd, waar u ook bent, het juiste gereedschap bij de hand. Gemakkelijk mee te nemen en overzichtelijk op te bergen. De Würth gereedschapskisten zijn er in drie uitvoeringen. De professionele gereedschapskist, een degelijke stalen uitvoering, die zowel van binnen als van buiten rood is uitgevoerd. De gereedschapskist kent 5 vakken en is gemakkelijk open te klappen en door de stevige nagelscharnieren bijna onverslijtbaar. De kist is voorzien van een kantelbare draaggreep en veilig af te sluiten met een hangslot.

Standaard
Daarnaast heeft Würth de standaard gereedschapskisten in haar assortiment. Een vereenvoudigde uitvoering van de professionele kist. Deze kist is zowel van binnen als van buiten uitgevoerd in hamerslaglak. Ook deze kist is voorzien van 5 vakken en openklapbaar door stevige nagelscharnieren en tevens voorzien van een kantelbare draaggreep. De standaard kist is evenals de professionele, volledig afsluitbaar.

Koffer
Daarnaast brengt Würth de multifunctionele gereedschapskoffer met opstapje, samengebracht in één uitvoering. Het draagvermogen van het opstapje bedraagt 150 kg. Deze koffer is temperatuurbestendig van min 5 tot +50 graden. Naast een 260 graden omklapbaar deksel en een beschermt scharnier kent de multifunctionele koffer tal van andere noviteiten. Ook te gebruiken als zaagbankje. Het is een handige hulp bij al uw werk.

Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

Contact Würth Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share