Langdurige bescherming en optische verbetering van metalen

Door: Würth Nederland  11-01-2006
Trefwoorden: Bouw

’s-Hertogenbosch, 10 januari 2006. Zoekt u naar een langdurige bescherming en een optimale optische verbetering van metalen? Behandel deze dan met de metaaloppervlaktesprays Perfect van Würth. Ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen en kleuren. Variërend van de Zinkspray Perfect en Zinkspray licht Perfect tot de Aluspray mat, de Edelstaalspray en de Koperspray.

De Zinkspray Perfect biedt de ideale oplossing voor het optisch opwaarderen, repareren en beschermen van metalen tegen corrosie. Want aan de oppervlakte beschadigde metalen zijn niet langer gevrijwaard en beschermd. Om roestvorming te voorkomen, is het raadzaam het metaal te behandelen met de Zinkspray Perfect of Zinkspray Licht Perfect van Würth. Deze sprays bevatten een hoog zinkaandeel, waardoor ze opnieuw een optimale actieve atomische bescherming bieden tegen metaalcorrosie. Op die plaatsen waar het metaal aan de oppervlakte is beschadigd offert de zinklaag (offeranode) zich op en vormt  een nieuwe langdurige beschermlaag. De Aluspray, Edelstaalspray en Koperspray bieden bescherming aan niet aangetaste metalen en tevens een duidelijke optische verbetering van de metaaloppervlakten.

Langdurige bescherming
Zoutsproeitesten uitgevoerd volgens DIN 50021-SS door de TÜV-groep Rheinland wezen een zeer hoge en langdurige corrosiebescherming uit. Na een behandeling met de Zinkspray Perfect bleek het metaal beschermd voor 500 uur en bij de Zinkspray licht Perfect 250 uur. Ook na behandeling is het materiaal nog optimaal puntlasbaar. Door de verstelbare sproeikop zijn de sprays variabel inzetbaar, waardoor zowel kleine als grote oppervlakten snel en efficiënt zijn te behandelen. De sprays zijn al met één spuitlaag goed dekkend en ook te gebruiken op lichte roest. Men hoeft alleen de losse roestdelen te verwijderen. Ook op verticale vlakken is de spray afvloeistabiel en zeer slijtvast.

Trefwoorden: Bouw

Contact Würth Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share