WÜRTH GRANIETBOOR EN STEENBOOR. DRINGT EENVOUDIG DOOR IN DE HARDSTE STEENSOORTEN

Door: Würth Nederland  28-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

De Würth granietboor boort eenvoudig door de hardste steensoorten. De boor is geschikt voor elektrische boor- en klopboormachines en boorhamers. Voor het boren in beton en metselwerk beschikt Würth over een speciale steenboor, die eveneens geschikt is voor elektrische boor- en klopboormachines.
De Würth granietboor is een robuuste boor, die zeer hoge boorprestaties levert en uitermate geschikt is voor het boren in graniet en marmer. Maar de granietboor is ook uw ideale hulp bij het boren in beton, metselwerk, klinkers en kalkzandsteen. De diamantgeslepen hardmetalen snijkanten houden de boor langdurig scherp en zorgen voor uitstekende boorprestaties. De hamerboor snijgeometrie zorgt voor een hoge standtijd. De grote U-spiraal voert het boormeel versnelt af. De granietboor is verkrijgbaar in een boordikte variërend van 3 tot 10 mm.

Steenboor
De Würth steenboor is de ideale boor voor het boren in beton en metselwerk. De boor is tot rond 18 mm voorzien van een kolf van 10 mm rond en vanaf boor 20 mm uitgevoerd met een kolf van rond 13 mm. De steenboor biedt uitstekende boorprestaties. Mede door de diamantgeslepen hardmetalen snijkanten behoudt hij langdurig zijn scherpte. Door een uitgekiend profiel en bijzondere glijvlakken wordt het boormeel versneld afgevoerd. Door de doorlopende cilindervorm vanaf de kolf tot over het spiraalgedeelte naar de punt, vindt er een uitstekende krachtoverbrenging plaats en torsiebelastbaarheid. Er zijn twee modellen steenboren. De steenboor DZ1 is leverbaar in de diameter 3 tot 20 mm en is met name geschikt voor het boren in beton, metselwerk, klinkers, kalkzandsteen, terwijl de universele HM geschikt is voor het boren in spaanplaten, kunststoffen, maar ook in tegels, dakpannen en metselwerk.

Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

Contact Würth Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share