WÜRTH SLANGENBOOR WS VOOR ZACHT- EN HARDHOUT

Door: Würth Nederland  28-03-2006
Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

´s-Hertogenbosch, 28 maart 2006. Eén boor die geschikt is voor het bewerken van zowel zacht als hard hout, biedt grote voordelen in efficiency, inkoop en snelheid van boren. De vakman loopt géén vertraging meer op bij het verwisselen van de boor. Würth, de montagespecialist, brengt met de Slangenboor WS een boor die bij alle houtbewerkingen inzetbaar is. De Slangenboor WS heeft haar naam te danken aan de supersnelle, gladde en vlotte werking.
Voordelen
De Slangenboor WS biedt veel voordelen. De ronde groef zorgt er voor dat tijdens het boren een optimale spaanafvoer plaatsvindt, waardoor minder weerstand bij het boren. In de boor vindt geen ophoping plaats van uitgeboorde houtdelen, zowel bij nat als droog hout of bij een diepere boorgang. De hoge voorsnijder zorgt tevens voor een zuiver boorgat. Tevens is de Slangenboor WS voorzien van een centreerpunt, waardoor het mogelijk is om zeer nauwkeurig gefreesde boorgaten te realiseren en een optimale balans te vinden tijdens het boren.

Cilindervorm
Tot rond 8 mm is de kolf uitgevoerd in een cilindervorm. Vanaf rond 10 mm is de kolf zeskantig, om daarmee een betere grip te bewerkstelligen in de boormachines. De toepassingen zijn zeer divers, zo kan de slangenboor ook worden gebruikt met een verlengstuk om diepere gaten te boren. De totale lengte van de boor kan variëren van 235 tot 650 mm.

Trefwoorden: Bouw, Gereedschappen

Contact Würth Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share