Weener XL werk & inkomen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Herpensweide 1 , 5231 VL 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant

E-mail

Over Weener XL werk & inkomen

Weener XL is het werk-ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Wij zijn er voor Bosschenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Weener XL biedt een totaalpakket, waarbij passend werk en participatie voorop staan. Daarnaast voorzien we in (aanvullend) inkomen voor mensen, die daarvoor een beroep op ons doen en we toetsen of zij daar recht op hebben.

Voor werkgevers is Weener XL dé partij om maatschappelijk en inclusief ondernemen mee vorm te geven. U kunt bij ons terecht, wanneer u werknemers zoekt. Niet alleen bemiddelen wij een divers bestand aan potentiele werknemers, ook bieden wij advies en begeleiding.
Daarnaast staan wij voor u klaar om u werk uit handen te nemen op het gebied van Post & Logistiek, Verpakken & Assemblage, Groenvoorziening en Scanwerkzaamheden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weener XL werk & inkomen in van Herpensweide 1, 's-Hertogenbosch Noord-Brabant 5231 VL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Hertogenbosch Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Hertogenbosch Noord-Brabant, 5231 VL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823963]