Gedenkhorloges

Gedenkhorloges van VandenBerg Watches

Door: VandenBerg Watches  10-08-2011
Trefwoorden: Specialist, Ambacht, asdrager

Gedenkhorloges van Willem van den Berg zijn ambachtelijke, gelimiteerde custome-made horloges, altijd met een eigen verhaal. Gedenkhorloges zijn gepersonifieerd door initialen en/of jaartallen die voor u een speciale betekenis hebben, zijn deze in renaissance stijl verwerkt en ajour gezaagd en gegraveerd.  "Het leven is een aaneenschakeling van bijzondere momenten": úw verhaal, dat is verwerkt in het gedenkhorloge! De massief zilveren wijzerplaat wordt met de hand gemaakt evenals de gouden wijzers. Het zijn gedenkhorloges voor mensen die een persoonlijke, emotionele  geschiedenis bij zich willen dragen, durven te genieten van mooie dingen en de achterliggende technologie bewonderen. Tijd als een verheven luxe!

Trefwoorden: Ambacht, asdrager, handgemaakte horloges, Horlogcreatie, Horlogebouwer, Specialist, Unieke Horloges,

Andere producten en diensten van VandenBerg Watches

Magazine "Horloges" van VandenBerg Watches thumbnail
02-04-2009

Magazine "Horloges"

In dit nummer een atikel over drie Horlogemeesters die tot veel moois in staat zijn. Kees Engelbarts, Sven Andersen, en Willem van den Berg

Het gerenomeerde horlogemagazine " Horloges "(te koop bij de betere boekhandel), heeft de media-primeur van o.a. het nieuwste Willem van den Bergmijn "Champlevé Cadran" horloge. Drie pagina's met alle achtergrondinformatie over dit horloge en meer in dit nummer. Zo ook over het skyline horloge.


Het oude horloge ambacht van VandenBerg Watches thumbnail
30-11-2008

Het oude horloge ambacht

HET OUDE AMBACHT
‘ Een horloge moet een verhaal hebben’
Achterin zijn strak en stijlvol ingerichte Haute Horlogerie aan de Verwersstraat 91 in Den Bosch is het atelier van Willem van den Berg.
Liefde 
In alles straalt hij liefde voor zijn vak uit. De Bosschenaar is niet voor niets al ruim 45 jaar ambachtsman. Hij begon als restaurateur van onder meer antieke klokken.  Later legde hij zich toe op horloges bouwen.


WILLEM VAN DEN BERG Haute Horlogerie van VandenBerg Watches thumbnail
19-06-2007

WILLEM VAN DEN BERG Haute Horlogerie

Zaterdag 8 december 2007 is mijn eerst handgemaakte skylinehorloge, onder grote belangstelling, gepresenteerd in het Jheronimus Bosch Art Center in ’s-Hertogenbosch.
Nu zijn er natuurlijk vele horloges maar wat mijn horloge bijzonder maakt is de nieuwe visie achter het product.
We zijn op een moment aangekomen waar een nieuwe weg wordt ingeslagen in de beleving van het horloge. Het ambachtelijk vervaardigd horloge, gemaakt naar de wens van de klant, exclusief en gelim