Manual Air Recovery System (M.A.R.S.) voor Range Rovers

Manual Air Recovery System (M.A.R.S.) voor Range Rovers van Www.landroverwinkel.nl

Door: Www.landroverwinkel.nl  18-01-2007
Trefwoorden: Rover, Airsprings

Problemen met de luchtvering van een Range Rover P38 of Range Rover Classic zijn niet uitzonderlijk te noemen.

Wij hebben de producten zoals luchtbalgen, compressor revisie setjes, EAS Valve Block revisie sets etc.,etc.. om alles weer 'op de rit' te krijgen, maar vanaf volgende week kunnen wij ook het roemruchte M.A.R.S. systeem leveren.

Een extra zekerheid voor onderweg

Vaak valt de auto in een EAS storing/beperking ten gevolge van het slecht functioneren van ofwel de luchtcompressor pomp, een lekke luchtbalg of een foutieve hoogte sensor.

Zelfs als deze fout dan hersteld wordt, moet je vervolgens langs de dealer om de boordcomputer te laten resetten en de EAS weer te laten activeren.

Carroll Rovers heeft een systeem ontwikkeld om de basis functionaliteit van de luchtvering weer te herstellen ten tijde van een fout (of na het herstellen van een probleem)

Het systeem geeft de mogelijkheid om de luchtbalgen, individueel, op te pompen (en leeg te laten) door een willekeurige luchtcompressor. Denk hierbij bv. aan een tankstation o.z.d..

De luchtvering kan vervolgens worden opgepompt naar iedere gewenste hoogte en uiteraard blijft deze dan ook op hoogte staan. Met het Manual Air Recovery System zijn alleen goede luchtbalgen (á € 135,- ex. BTW p.stuk) en goede luchtleidingen nodig.

M.A.R.S. is een uniek EAS bypass systeem waarmee de 4 luchtbalgen onafhankelijk van elkaar op hoogte kunnen worden gezet.

Pas op voor alle namaak van 'concurrenten' waarmee het EAS kan worden omzeild. Deze systemen geven veelal de mogelijkheid om via 2 punten lucht in het systeem te brengen. Dit type configuratie is erg risicovol. Als er één vulpunt wordt gebruikt voor 2 balgen, betekent dit dat de lucht vrij tussen 2 balgen heen-en-weer gaat.
Dit heeft dan weer tot gevolg dat tijdens het maken v/e bocht, je ene luchtbalg vol is en de ander helemaal leeg!! Levensgevaarlijk dus...

M.A.R.S. verandert niets aan de functionaliteit en veiligheid van de Range Rover luchtvering. Installeer M.A.R.S. en krijg weer meer vertrouwen in het fantastische Range Rover veringsysteem

Prijs ex. BTW ex. inbouw (iedere doe-het-zelver- kan dit trouwens ook zelf) € 199,-


m.vr.gr.
LandRoverwinkel - Den Bosch

Goswin de Rouw


Meer informatie » http://www.LandRoverwinkel.nl


Trefwoorden: Airsprings, Rover,