' Range Rover Classic / P38 / P38a vering nu een stuk overzichtelijker '

' Range Rover Classic / P38 / P38a vering nu een stuk overzichtelijker ' van Www.landroverwinkel.nl

Door: Www.landroverwinkel.nl  23-07-2008

EAS Kicker - Nederlandse versie

Met dit apparaatje worden de luchtvering perikelen van de Range Rover Classic en Range Rover P38(a) een stuk makkelijker te doorgronden. In samenwerking met Blackbox heeft LandRoverwinkel.nl een Nederlandse versie ontwikkeld.

Deze Nederlandse versie is geschikt voor de Particuliere markt, maar zeker ook voor de Universele garagist.

De EAS kicker maakt het mogelijk om Luchtvering storingen ( EAS DEFECT ) van de Range Rovers uit te lezen en te resetten. In het geval van een particulier is vooral het laatste wel eens handig. Tijdens je vakantie niet door kunnen rijden (of zelfs de ANWB in moeten schakelen) vanwege een EAS storing is nu (bijna) verleden tijd.

Normaliter strand je al met je Range Rover als er al een klep blijft hangen. Nu is het een kwestie van resetten en doorrijden. Natuurlijk zal het systeem altijd nagekeken moeten worden door de specialist, maar de EAS Kicker brengt een heel stuk zekerheid met zich mee.

De Professional welke gaat werken met de EAS Kicker zal veel sneller de diagnose kunnen stellen. Compressor defect, Klep#1 blijft openstaan, Druksensor Defect... dit zijn meldingen waar je iets aan hebt als monteur. Een snelle en zekere diagnose voorkomt ergernis en scheelt sowieso tijd en geld!

Meer informatie? Neem contact op met LandRoverwinkel.nl - 's-Hertogenbosch of kijk op www.LandRovermall.eu (onze live- webshop)