Adviesbureau Labyrint opent haar deuren in Den Bosch

Adviesbureau Labyrint opent haar deuren in Den Bosch van Zorg-en Adviesbureau Labyrint

Door: Zorg-en Adviesbureau Labyrint  16-08-2011
Trefwoorden: Kinderen, Persoonlijke Ontwikkeling, Ondersteuning

Adviesbureau Labyrint heeft haar deuren geopend op de Zuid-Willemsvaart 17-19 in Den Bosch.

 

Labyrint werkt voor gezinnen, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een PGB) of WMO. Ook voor particulieren heeft Adviesbureau Labyrint diverse mogelijkheden.

De doelgroep waar zij zich voor inzetten is erg breed, zowel wat betreft leeftijd als problematiek. Zij hebben ruime ervaring in het adviseren en begeleiden van mensen met o.a.: PDD-Nos, ASS, ODD, ADHD en syndroom van Down.

 

Labyrint zet zich in om hulpverlening snel en op korte termijn in gang te zetten en beantwoordt directe hulpvragen. U kunt bij Labyrint terecht voor tijdelijke of langdurige begeleiding. Daarnaast bemiddelen  zij, adviseren of ondersteunen zij u en uw kind om zo de zelfredzaamheid te vergroten. Uw persoonlijke situatie is het uitgangspunt.

 

De filosofie van Labyrint is: Uw zorg is onze zorg, waarbij voorop staat dat u zelf de regie behoudt en maatwerk geleverd wordt.

 

Op maandag 18 juli is Labyrint van start gegaan met haar activiteiten voor jongeren in de zomervakantie. Ook in augustus zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Naast bovengenoemd aanbod kunt u terecht bij Labyrint voor:

-          Studie- en huiswerkbegeleiding

-          Weekend- en vakantieopvang

-          Dagbesteding voor ouderen

 

Voor meer informatie: www.adviesbureaulabyrint.nl of  073 – 88 88 516

 

 

Trefwoorden: Aanvraag, Activiteiten, Bemiddelen, Bureau, Dagbesteding, Huishoudelijk, Kinderen, Ondersteuning, Persoonlijke Ontwikkeling

Ander nieuws en updates van Zorg-en Adviesbureau Labyrint

04-08-2012

Adviesbureau Labyrint heeft de HKZ-certificering behaald!

Adviesbureau Labyrint heeft de HKZ-certificering behaald! Op 23 juli 2012 heeft Adviesbureau Labyrint de HKZ voor kleine organisaties behaald. Labyrint