Studie -en huiswerkbegeleiding

Studie -en huiswerkbegeleiding van Zorg-en Adviesbureau Labyrint

Door: Zorg-en Adviesbureau Labyrint  16-08-2011
Trefwoorden: Adviesbureau, Begeleiden, Studie- en huiswerkbegeleiding

Labyrint biedt jongeren (tussen de 12 en 18 jaar) huiswerk- en of studiebegeleiding aan. Vaak vinden de kinderen onvoldoende rust, plaats , ruimte en energie om na school het huiswerk te maken. Ze zijn ineens zelf verantwoordelijk voor hun huiswerk en de planning, maar weten nog niet hoe hier mee om te gaan. Kinderen moeten leren om zelfstandig te werken en structuur aan te brengen. Soms kan het gebeuren dat de begeleiding en ondersteuning, die door de school wordt geboden, of de extra hulp van de ouders, niet toereikend is. Op dat moment kunt u Adviesbureau Labyrint inschakelen voor studie- en of huiswerkbegeleiding. Het verhogen van de motivatie bij de jongeren vormt een belangrijk aspect. Als de schoolresultaten verbeteren, zal ook de motivatie van de jongeren verbeteren. De doelstelling die heeft is dat het schooljaar succesvol wordt afgesloten. Wat kan Labyrint voor u en uw zoon of dochter betekenen? • Wij proberen zoveel mogelijk individuele begeleiding/ondersteuning te bieden • Wij leren uw kind zelfstandig te plannen • Wij overhoren het huiswerk • Wij controleren het gemaakte huiswerk • Wij geven desgewenst uitleg bij het maken van het huiswerk • Wij bieden uw kind vaardigheden om studeren efficiënter te maken • Aan de hand van de agenda van uw kind wordt een weekplanning gemaakt, die dagelijks bijgewerkt kan worden • Wij bieden een luisterend oor, als uw kind het even niet meer ziet zitten. Wij laten uw kind zelf meedenken naar een oplossing • Bijles voor een bepaald vak: mochten zich echt problemen bij een vak voordoen, dan zal Labyrint kijken wat de mogelijkheden zijn voor individuelen bijlessen Huiswerkbegeleiding is mogelijk vanaf 2 dagen tot maximaal 5 dagen per week. Wij hanteren een minimum van 2 dagen om de continuïteit voor uw kind te garanderen. Wilt u meer informatie over deze dienstverlening of wilt u uw kind aanmelden voor de huiswerk- en of studiebegeleiding? Telefoon: 073 – 88 88 516 of [email protected] U kunt op deze advertentie reageren en een medewerker van Labyrint zal contact met u opnemen.

Trefwoorden: Adviesbureau, Begeleiden, Studie- en huiswerkbegeleiding

Andere producten en diensten van Zorg-en Adviesbureau Labyrint

04-08-2012

Huishoudelijk medewerker

Huishoudelijke hulp U wilt natuurlijk zo lang mogelijk (samen met uw partner) in uw eigen huis of omgeving blijven wonen.


Dagbesteding voor ouderen van Zorg-en Adviesbureau Labyrint thumbnail
16-08-2011

Dagbesteding voor ouderen

Adviesbureau Labyrint biedt dagbesteding aan voor ouderen. Dagbesteding in het algemeen is bedoeld voor ouderen die (al dan niet met


Actviteiten voor jongeren met een "beperking" van Zorg-en Adviesbureau Labyrint thumbnail
26-03-2011

Actviteiten voor jongeren met een "beperking"

Omdat ouders vaak willen dat het sociale netwerk van hun kinderen groter wordt, is Adviesbureau Labyrint een vrienden-en activiteitenclub gestart.


Weekendopvang door Zorg-en Adviesbureau Labyrint van Zorg-en Adviesbureau Labyrint thumbnail
13-06-2010

Weekendopvang door Zorg-en Adviesbureau Labyrint

Weekendopvang, PGB, Autisme, MCDD


Zorg- en Adviesbureau Labyrint voor PGB houders van Zorg-en Adviesbureau Labyrint thumbnail
15-04-2010

Zorg- en Adviesbureau Labyrint voor PGB houders

Onze diensten zijn persoonlijk, klantgericht en afgestemd op de (hulp)vraag. Directe hulp, geen wachtlijsten en korte lijnen.