Hegeraat Leidekkersbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandstraat 24 A , 5374 NB Schaijk, Noord-Brabant
Landerd, Maaskant

E-mail

Over Hegeraat Leidekkersbedrijf

Hegeraat Leidekkersbedrijf is een jong en dynamisch bedrijf met de nodige vakmanschap in huis. We zijn gespecialiseerd in leiwerk, zowel natuurlei als leipannen. Ook worden door ons alle soorten dakpannen geleverd en aangebracht. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt uitsluitend met eersteklas materialen en geeft een ruime garantie op haar verrichte werkzaamheden.

Na een eerste telefonische kennismaking, wordt een afspraak gemaakt. Dit zodat beide partijen, weten waarover gepraat wordt, wat de bedoelingen en wensen zijn. Hierna ontvangt u een uitgebreide en geheel vrijblijvende offerte thuis. Een en ander natuurlijk geheel kosteloos!

Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt volgens normen en met vereiste materialen, zoals door de Monumentenwacht zijn vereist. Hegeraat Leidekkersbedrijf werkt veel voor Bisdommen, Monumentenwacht, maar hoofdmoot zijn toch de particulieren. Alle mogelijke toepassingen met koper en zink worden door ons geleverd en uitgevoerd. Te denken valt aan roevendaken, felsdaken, bekleding van windveren enzovoorts.

Ook kunt u een beroep doen op Hegeraat Leidekkersbedrijf voor het leveren en aanbrengen van houten dakkapellen, schoorsteenkappen, pironnen, osse-ogen en het verrichtten van diverse timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken kunnen hebben.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel ons op

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/leidekkersbedrijf.hegeraat/

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hegeraat Leidekkersbedrijf in Zandstraat 24 A, Schaijk Noord-Brabant 5374 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schaijk Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schaijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schaijk Noord-Brabant, 5374 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814425]