Kinderopvang De Schaepskooi

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bossestraat 56 , 5374 HV Schaijk, Noord-Brabant
Landerd, Maaskant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderopvang De Schaepskooi

Al meer dan dertig jaar verzorgen wij opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de regio Oss. De Schaepskooi telt 7 locaties dagopvang, en 6 locaties voor Buitenschoolse Opvang, verspreid over Oss, Berghem en Schaijk.
De Schaepskooi biedt méér dan alleen een opvangplek voor uw kind. Bij ons kiest u voor ervaring, betrouwbaarheid én kwaliteit!
Alle dagopvang locaties werken volgens de VVE-methode Kaleidoscoop. VVE staat voor Voor-en Vroegschoolse Educatie. Kaleidoscoop richt zich op de brede ontwikkeling van kinderen waarbij spelen- en dus leren!- centraal staat. De taalontwikkeling krijgt veel aandacht, evenals de sociaal-emotionele, creatieve en motorische ontwikkeling.
Ook volgen we de ontwikkeling van de kinderen middels de volglijst KIJK. Deze lijst kan na toestemming van de ouders/verzorgers overgedragen worden aan de basisschool om zo tot een doorgaande ontwikkelingslijn van peuter tot kleuter te komen.

Voor meer informatie bezoek onze website. www.deschaepskooi.nl of neem contact op met ons centrale kantoor telnummer: 0412-624347

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang De Schaepskooi in Bossestraat 56, Schaijk Noord-Brabant 5374 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Schaijk Noord-Brabant, 5374 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821939]