Fysio Centrum Scherpenisse

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laban Deurloostraat 19 C , 4694 BP Scherpenisse, Noord-Brabant

E-mail

Over Fysio Centrum Scherpenisse

Wie zijn wij? Een multidisciplinair werkend team van voornamelijk professionele fysiotherapeuten, specialisten in beweging, die zich richten op alle klachten van het bewegingsapparaat. Wij zijn een jong en gezellig team wat zich blijft scholen. Naast individuele behandeling van U als cliënt, richten wij ons ook op de oefentherapie in ons trainingscentrum. Hier wordt begeleiding gegeven aan verschillende beweeggroepen. Wij hebben een samenwerkingsverband met Fys’Optima, waardoor u als cliënt kunt genieten van vele voordelen.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FysioCentrumSteenbergen

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Centrum Scherpenisse in Laban Deurloostraat 19 C, Scherpenisse Noord-Brabant 4694 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Scherpenisse Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scherpenisse Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Scherpenisse Noord-Brabant, 4694 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824628]