Rijkswaterstaat "timmert" aan de weg

Rijkswaterstaat "timmert" aan de weg van Autobedrijf Van Boxtel

Door: Autobedrijf Van Boxtel  04-01-2008
Trefwoorden: Autobedrijf, Occasions, Garage

Rijkswaterstaat "timmert" aan de weg.

Het achterstallige onderhoud dat onze Nederlandse snelwegen hebben vergt veel tijd en mankracht.. Rijkswaterstaat heeft de afgelopen twee jaar eindelijk eens flink de handen flink uit de mouwen gestoken. Vooral 's nachts, in het weekend en tijdens vakantieperiodes is er veel werk verricht.

Maar het resultaat mag er zijn; al het achterstallige onderhoud zou nu ingehaald zijn. Rijkswaterstaat heeft een bloemlezing vrijgegeven van wat het allemaal heeft gedaan in 2006 en 2007.

Spitsstroken
Zo blijkt er in deze periode liefst 2.250 kilometer snelweg opnieuw te zijn geasfalteerd. Voor de beeldvorming: dat zijn 73.000 vrachtwagenladingen asfalt, genoeg om een slordige 4.400 voetbalvelden mee te asfalteren.
Hiernaast zijn in totaal acht spitsstroken in gebruik genomen om de doorstroming van het verkeer te verbeteren, te weten op de A27, A1, A6, A20, A50, A15, A13 en A7.
Ik vind het persoonlijk jammer dat het echter spitsstroken zijn en dat een gedeelte van onze Nederlandse snelwegen verder niet gebruikt mogen worden. Het zal zijn redenen wel hebben al krijg ik het niet door waarom dit zo zijn moet.

Vakantie
In totaal drieduizend wegwerkers hebben twee jaar lang doorgewerkt tijdens de zomervakantie, dit om het woon-werkverkeer zoveel mogelijk te ontzien.
Tot slot zijn er ten behoeve van de doorstroming ook nog in totaal acht verbredingsprojecten afgerond, onder meer op de A2, A4 en de kruising A58 / A50.
Nu aan de slag om onze wegen optimaal te krijgen en te houden.

Keep up the good work!

Tot ziens bij: van Boxtel auto's

Trefwoorden: Autobedrijf, Autos, Garage, Keuring, Occasions, Poetscentrale, Voertuig