Bol ontvangt AFM vergunning

Bol ontvangt AFM vergunning van Bol Accountants

Door: Bol Accountants  22-01-2009
Trefwoorden: Afm Vergunning

Bol Accountants is verheugd tot de groep accountants te behoren die de vergunning heeft krijgen. ‘Hiermee wordt officieel bevestigd dat de kwaliteitsbeheersing binnen onze vestigingen op orde is. Bol Accountants staat voor kwaliteit en stelt daarom hoge kwaliteitsnormen aan zichzelf en zijn medewerkers.”

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 29 september 2008 aan 463 accountantskantoren een vergunning verleend om wettelijke controles bij zogenaamde niet-OOB-organisaties te verrichten. Met deze vergunning mogen zij controles verrichten bij middelgrote en grote ondernemingen, echter niet bij beursgenoteerde ondernemingen, kredietinstellingen en verzekeringsmaatschappijen, de zogenaamde OOB’s (Organisatie van Openbaar Belang). Het register van accountantsorganisaties is te vinden op de web-site van de AFM ( www.afm.nl)

In totaal heeft de AFM 463 vergunningen afgegeven. Van de 463 niet- OOB vergunninghouders verricht 65% minder dan 6 wettelijke controles. Bol Accountants behoort met circa 75 wettelijke controles tot de grotere vergunninghouders.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij H.J.W.M. Kuijpers RA RV. Bol Accountants is een middelgrote accountantsorganisatie met circa 200 medewerkers met vestigingen te Boxmeer, Nijmegen, Venray, Schijndel en Amsterdam. ( www.bolaccountants.nl)

Trefwoorden: Afm Vergunning