Bol Relatieavond krijgt een feestlijk lintje

Bol Relatieavond krijgt een feestlijk lintje van Bol Accountants

Door: Bol Accountants  22-01-2009
Trefwoorden: Bol Relatieavond

Speciale gasten
Na een hartelijk welkomstwoord van dé diva van Nederland, Karin Bloemen, was het woord aan Leo Stevens. Deze hoogleraar fiscale economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam verzorgde een zeer interessante en passende lezing. De huidige economische situatie en diverse fiscale aandachtspunten werden op ludieke wijze door hem toegelicht. Op geheel eigen wijze knoopte Karin Bloemen de avond in ‘ -sfeer’ aan elkaar. Met haar eigenzinnige voorkomen, bijzondere teksten en liederen wist zij de avond tot een waar succes te maken.

Bijzondere verrassing
Het hoogtepunt van de avond kwam na het overweldigende optreden van Karin Bloemen: het officiële afscheid van Nard Konings. Partner Henny Kuijpers hield een indrukwekkend en zeer persoonlijk afscheidswoord voor Nard. Aansluitend verscheen, geheel onverwacht, de burgemeester van de gemeente Boxmeer ten tonele. Als blijk van waardering aan Nard, het boegbeeld van Bol, overhandigde hij hem namens de gemeente Boxmeer, de bronzen Bok. Daarna werd Nard, tot zijn grote verbazing, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hierop werd met alle 850 gasten in de zaal geproost om vervolgens de avond feestelijk af te sluiten.

Bijdrage goede doelen
Nard Konings zal alle giften van deze avond doneren aan het Hospicehuis Land van Cuijk & Noord-Limburg (www.hospicehuis-land-van-cuijk.nl) en de Stichting Manege Seurenheide (www.seurenheide.nl).
Bol heeft hiervoor een speciale bankrekening geopend. Wij zorgen ervoor dat de schenkingen op de juiste plaatst terecht komen.

Trefwoorden: Bol Relatieavond