Bröring Serres en Architectuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Madame Curieweg 3 , 5482 TL Schijndel, Noord-Brabant

E-mail

Over Bröring Serres en Architectuur

Bröring Architectuur is een jong bureau dat toch al lang bestaat. Vanuit alle projecten de laatste jaren ontstaat een coherent beeld dat zich laat samenvatten in een paar kernwoorden:

Licht en ruimte, Duurzaam, Sobere materiaalkeuze, Persoonlijke aandacht.

Serre, serres, tuinkamer of uitbouw, de keuze voor de juiste oplossing start met een goed serre-ontwerp. Serre architectuur voegt daar iets wezelijks aan toe; BELEVING EN GEVOEL. De lichtinval op een speciaal moment van de dag, de extra ruimte door een goede indeling, duurzaamheid in materiaal en kwaliteit van bouw. Ook uw serre of aanbouw kan dat speciale kwaliteitsgevoel brengen!

Naast serres ontwerpen wij veel verbouwing, woninguitbreidingen en renovaties. Zoals bij serres is ook bij verbouwen de woning het uitgangspunt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Serre-architect-Bröring-559125324121890/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schijndel Noord-Brabant

Is Bröring Serres en Architectuur in Madame Curieweg 3, Schijndel Noord-Brabant 5482 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schijndel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schijndel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schijndel Noord-Brabant, 5482 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819523]