Cervix Mediation: echtscheidingsbemiddeling, KIES-Coach en KIES-omgangsbegeleider

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderkroon 21 , 5482 XK Schijndel, Noord-Brabant

E-mail

Over Cervix Mediation: echtscheidingsbemiddeling, KIES-Coach en KIES-omgangsbegeleider

Cervix Mediation Schijndel: praktijk voor mediation en coaching van ouder, kind en professional betrokken bij scheiding of familieconflict.

Familiemediation kan worden ingezet bij familieruzies, erfeniskwesties of het regelen van een scheiding. Speerpunt bij familiemediation is partijen grip te laten krijgen op het conflict. Vervolgens wordt samen bekeken welke communicatiepatronen aan het conflict ten grondslag liggen. Welke wijzigingen zijn hierin mogelijk ? Uiteindelijk gaan partijen samen zoeken naar een gezamenlijke oplossing.

Cervix Mediation Schijndel is gespecialiseerd in de emotionele en financiële afwikkeling van een echtscheiding. Er wordt eerst aandacht besteed aan de verwerking van de emoties rondom een scheiding. Daarbij wordt onder andere ingegaan op de scheiding van de "partnerrol" en de "ouderrol". Er wordt een ouderschapsplan opgemaakt waarbij de mediator de kinderen (vanaf de leeftijd van 5 jaar) actief betrekt door ook gesprekken met hen te voeren.

Cervix Mediation Schijndel biedt naast mediation ook coaching en training. Wanneer mediation geen uitkomst biedt, kan er door één ouder gekozen worden voor ouderbegeleiding. Of wanneer er problemen in de ouder-kind relatie zijn die van invloed zijn op de nakoming van de omgangsregeling, kunnen er ouder-kindgesprekken plaatsvinden en/of kan De Kindbehartiger worden ingezet als vertrouwenspersoon van het kind.

Miriam van Heijst-van der Lee is MfN registermediator, geaccrediteerd familiemediator, rechtbankmediator, Kindbehartiger, Bijzonder Curator jeugdzorg, KIES-Coach en KIES-Omgangsbegeleider. Voorheen was zij werkzaam in het onderwijs. Ook heeft zij vijftien jaar gewerkt als bewindvoerder Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Miriam van Heijst-van der Lee is tevens pedagoog en onderwijskundige.

Zaken op basis van een toevoeging van de Raad voor de Rechtsbijstand (RvR) zijn mogelijk indien het inkomen van de cliënt onder een bepaalde grens ligt.

Openingstijden

Ma, Za
-
Di, Do
-
Wo, Vr
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cervix Mediation: echtscheidingsbemiddeling, KIES-Coach en KIES-omgangsbegeleider in Noorderkroon 21, Schijndel Noord-Brabant 5482 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schijndel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schijndel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schijndel Noord-Brabant, 5482 XK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827485]