Kinderopvang De Plu - Kantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deken Baekersstraat 10 , 5482 JH Schijndel, Noord-Brabant

E-mail

Over Kinderopvang De Plu - Kantoor

Samen spelen, samen leren, samen plezier maken!

“Samen thuis bij de Plu”

Bij Kinderopvang de Plu vinden wij het belangrijk dat een kind zich thuis voelt en zich spelenderwijs kan ontwikkelen in een veilige, natuurlijke en ontspannen omgeving. U kunt bij ons terecht voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en voor een peuterprogramma met voor- en vroegschoolse educatie. Kiest u voor Kinderopvang de Plu, dan kiest u voor persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding van uw kind.

Op onze locaties laten we kinderen zelf ontdekken en ervaren. Hierbij staan het individuele kind en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en behoeften centraal. De pedagogisch medewerker begeleidt het kind hierbij. Alle locaties zijn ingericht met uitdagende spel- en ontwikkelmaterialen.

Bij de baby’s gaan wij uit van een natuurlijke bewegingsontwikkeling, peuters begeleiden en stimuleren we in hun ontwikkeling en basisschoolleerlingen bieden we een vertrouwde omgeving voor ontspanning voor of na school.

Wij bieden dagopvang bij ons kinderdagverblijf of dagopvang binnen EBC Noord (Schijndel), EBC Wijbosch en onze locatie in Zijtaart.

Onze BSO’s vindt u in hetzelfde gebouw of nabij het gebouw van de basisscholen in Schijndel (EBC’s). Kinderen van 9 jaar en ouder gaan naar BSO Freekids, onze centrale BSO waar kinderen van de verschillende basisscholen elkaar ontmoeten. U kunt bij ons ook terecht voor ZWEMBSO.

Alle kinderen van 0-13 jaar in Schijndel en aangrenzende dorpen zijn van harte welkom bij een van onze locaties. Mocht u vragen hebben of een van onze locaties met eigen ogen willen komen bekijken, maak gerust een afspraak.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang De Plu - Kantoor in Deken Baekersstraat 10, Schijndel Noord-Brabant 5482 JH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Schijndel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schijndel Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schijndel Noord-Brabant, 5482 JH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824376]