Labe-Electronics

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meester Michelsstraat 8 , 5481 CA Schijndel, Noord-Brabant

E-mail

Over Labe-Electronics

Comfortabel, milieuvriendelijk en onbezorgd wonen
Lekker veilig & lekker warm. Daar staan we voor bij Labé-Electronics. Bij ons vindt u kwalitatief hoogwaardige, duurzame producten op het gebied van camerabeveiliging en terrasverwarming. Onze beveiligingscamera’s en heaters zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit zodat u er jaar in jaar uit plezier van hebt. Ze zijn ook nog eens vriendelijk voor het milieu én uw portemonnee. Zo wordt ontspannen en zonder zorgen genieten van uw huis en tuin wel heel bereikbaar!

Advies, service en 3 jaar garantie
Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van onze camerasystemen en tuinverwarming. Een uitstekende service en uitgebreide garantie van maar liefst drie jaar vinden wij dan ook niet meer dan logisch. Loopt u ergens tegenaan bij de installatie? Kunt u wel wat hulp en ondersteuning gebruiken? Onze service stopt niet na de levering. Wij bieden uitgebreide handleidingen aan. En als u er niet uitkomt, geven we telefonische ondersteuning. Uw situatie staat centraal en we gaan altijd voor een persoonlijk advies op maat. Een veilig en vertrouwd idee.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Labé-Electronics-846517698755749/

Categorieën: Appliance Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schijndel Noord-Brabant

Is Labe-Electronics in Meester Michelsstraat 8, Schijndel Noord-Brabant 5481 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schijndel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schijndel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schijndel Noord-Brabant, 5481 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815228]