Thermostar Zwembaden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wielse Kamp 6 , 5481 XG Schijndel, Noord-Brabant

E-mail

Over Thermostar Zwembaden

Thermostar BV heeft reeds 20 jaar ervaring in zwembaden bouwen. Het bedrijf presteert voornamelijk op de particuliere markt en bouwt daar zowel binnen als buiten zwembaden. Voor ieder project een eigen bouwmethode, zo worden de binnen zwembaden meestal bouwkundig uitgevoerd met een afwerking van tegels en de buitenbaden worden meestal gebouwd met een Thermostar zwembad.

Heeft u intresse in een zwembad of bent u nieuwschierig geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? In de showroom van Thermostar praten wij u graag bij. In het demo zwembad kunt u met eigen ogen wat bijvoorbeeld een roldek nis is met een lamellendek.

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of een thuisbezoek.

Voor de klanten die op zoek zijn naar een zwembadbouwer die een project turn key kan aanleggen bent u bij Thermostar aan het juiste adres. Thermostar heeft veel ervaring met het realiseren van het complete project. Van Tuin tot poolhouse, alles kan voor u worden geregeld. Ook als u alleen een zwembad wenst kan het een fijne ondersteuning zijn om samen met de speciallst een tuinplan te maken om zo de beste positie in de tuin te kiezen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Thermostar.nl

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schijndel Noord-Brabant

Is Thermostar Zwembaden in Wielse Kamp 6, Schijndel Noord-Brabant 5481 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Swimming Pools diensten in Schijndel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schijndel Swimming Pools per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schijndel Noord-Brabant, 5481 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3741243]