Kapteijns BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mgr. Hermuslaan 70 , 5271 RK Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant

E-mail

Over Kapteijns BV

Als specialist in sloop- en grondwerken kunt u bij ons terecht voor een complete range van uiteenlopende diensten en producten. Onze sloop- en grondwerk dienstverlening loopt van graafwerkzaamheden tot aan renovatieslopen en van het aanleggen van drainagesystemen tot aan het slopen van kantoorgebouwen. Met ons moderne machinepark, onze kennis en onze ervaring, zorgen wij er voor dat uw sloop- en grondwerk bij ons in juiste handen is.

Ook als u zelf aan de slag gaat kunt u rekenen op onze expertise. Zo kunt u bij ons terecht voor de verhuur van puin- en afvalcontainers, voor verschillende sloop- en grondwerkmachines alsook voor de levering van diverse soorten zand en grond. Uiteraard voorzien wij u bij aankoop of verhuur van een van onze producten ook van specialistisch advies.

Kortom Kapteijns B.V. biedt u alles op het gebied van sloop- en grondwerken. Kijk daarom eens rustig verder op onze site en lees wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Het afvoeren van afval wordt een steeds groter probleem.
Inmiddels sluit de ene na de andere gemeentelijke milieustraat hun poorten voor de particulier die puin en/of bouw- en sloopafval komt aanbieden.
"Regel maar een afvalcontainer" wordt er vaak gezegd. Hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Kapteijns BV in Mgr. Hermuslaan 70, Sint-Michielsgestel Noord-Brabant 5271 RK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sint-Michielsgestel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint-Michielsgestel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sint-Michielsgestel Noord-Brabant, 5271 RK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825874]