Thijssens Advies wint award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Noord 2011’

Thijssens Advies wint award ‘Beste Hypotheekkantoor regio Brabant-Noord 2011’ van Thijssens Advies

Door: Thijssens Advies  07-12-2011
Trefwoorden: Advies, Verzekeringen, Hypotheek

 Op 31 oktober 2011 heeft Independer.nl de 25 regionale winnaars bekend gemaakt van de award voor het ‘Beste Hypotheekkantoor 2011′. In de regio Brabant Noord is Thijssens Advies tot winnaar uitgeroepen. Dit hypotheekadvieskantoor geeft op basis van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het adviesproces het beste hypotheekadvies van de regio.  

Mark Thijssens van Thijssens Advies:  “Wij zijn bijzonder blij met deze erkenning. We doen altijd ons best om onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven. Als we kijken naar de score en de beoordelingen die door onze klanten zijn gegeven dan is deze Award de kroon op ons advieswerk. Dit hebben we bereikt samen met onze klanten. Uiteraard gaan we deze ingeslagen weg verder vervolgen !  
Ons motto is ‘financieel bewust’. We kijken veel verder dan alleen de hypotheek. De studie van kinderen, een dure hobby of het besteedbaar inkomen na pensionering horen daar onder andere ook bij.”   

 Adviseurs die aan deze verkiezing hebben mee gedaan, kunnen worden beoordeeld door hun klanten op www.independer.nl. Om in aanmerking te komen voor een award moesten advieskantoren minimaal acht klantreviews hebben ontvangen. Ook moesten minimaal vijf klanten een Kwaliteitscheck hebben ingevuld. Met deze check kunnen consumenten aan de hand van een vragenlijst controleren of hun hypotheekadviseur alle relevante onderwerpen heeft besproken. De Kwaliteitscheck is gebaseerd op een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De awards hebben betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 oktober 2010 en 16 oktober 2011.

Trefwoorden: Advies, Arbeidsongeschiktheid, Erkend Hypotheek Adviseur, Financial Planners, Hypotheek, Hypotheekadvies, Overlijdensrisico, Oversluiten, Schadeverzekering, Verzekeringen