Oranje shirts gaan als warme broodjes

Oranje shirts gaan als warme broodjes van Areyoushirt.com

Door: Areyoushirt.com  15-07-2008
Trefwoorden: T-shirt, Shirt, Oranje

De oranjeshop is nog maar net geopend en nu al lijken alle verwachtingen overtroffen. Het lijkt wel alsof mensen hebben gewacht met het aanschaffen van een oranje shirt. Eigenlijk dachten we dat de winkel een aantal weken te laat online gebracht was, maar uiteindelijk bleek hier gelukkig niets van waar. Dat de (internet)consument vandaag de dag redelijk JIT (just in time) te werk gaat was opzich wel bekend, maar zoals het nu met de oranje shirts gaat, dat had niemand verwacht. Het lijkt alsof het hele land massaal wacht tot dat Jack van Gelder echt duidelijk tot 100 maal heeft geroepen 'het gaat nu echt bijna beginnen', 'mensen, het wordt nu echt tijd voor een oranje shirt'.

De oranjeshop op Areyoushirt.com is nu een tijdje geopend en de verkopen liepen al gestaag op. Echter nu de eerste wedstrijd ook daadwerkelijk is gespeeld, lijkt Nederland pas echt goed wakker. De term oranje shirt wordt nog vele malen vaker opgevraagd via de verschillende zoekmachines en het order systeem bij Areyoushirt draait nu echt overuren. Opvallend detail is de creativiteit onder de bezoekers. Er worden op de site circa 50 mooie originele oranje shirts aangeboden en toch kiest bijna de helft van de bezoekers voor de optie; maak je eigen oranje shirt. Het shirt met eigen naam en nummer staat bovenaan de lijst van best verkopende shirts, maar kort daar onder vindt men een enorme verzameling aan leuke, grappige zelf verzonnen teksten.

Trefwoorden: Areyoushirt, Ek, Nederlands Elftal, Oranje, Oranje Shirt, Oranje Shirts, Oranje T-shirt, Shirt, Supporters, T-shirt, Wk,

Contact Areyoushirt.com

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share