Glatz Noblesse, De parasol op afstandbediening!

Glatz Noblesse, De parasol op afstandbediening! van Parasol-shop.nl

Door: Parasol-shop.nl  15-05-2013
Trefwoorden: Online Bestellen, Parasols, terrasparasols

De Glatz Noblesse parasol valt onder de categorie Palazzo ofwel horeca parasols. De parasols worden hiertoe gerekend door de grote afmetingen waarin deze verkrijgbaar zijn en de stevigheid en stabiliteit waarover deze parasols beschikken.

De Noblesse parasol is er in twee varianten namelijk de Noblesse en de Noblesse E. Beide parasols zijn voorzien van een stofklasse 5 doek. Dat houdt in dat het doek gemaakt is van 100% acryl en biedt een optimale bescherming tegen UV straling.

Het frame van de Noblesse parasol  bestaat uit profielen van geperst aluminium . Bij het frame is er keuze uit een ronde, vierkante en rechthoekige vorm. Bij de Noblesse en Noblesse E parasol zit er verschil in de techniek van het open en dicht maken van de parasol. Zo beschikt de Noblesse parasol over een draai hendel waarmee de parasol gemakkelijk open en dicht te draaien is. De Noblesse E parasol daarentegen beschikt over een motor aandrijving die met afstandbediening te bedienen is. Met deze motor aandrijving kunt u eenvoudig de parasol open en dicht maken. De parasols zijn verkrijgbaar in maten van 350cm tot 600cm. Daarbij is keuze uit ronde, vierkante of rechthoekige parasols. Ook is er keuze uit het toevoegen van een volant aan de parasol en zijn er verschillende parasolvoeten verkrijgbaar of u kiest ervoor de parasol in de grond te verankeren.

Glatz heeft met de parasols, verankert in de grond, verschillende tests gedaan. Zo bleek een openstaande Noblesse parasol van 400x400cm tegen windsnelheden van 90km/h te kunnen.

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Noblesse parasols namelijk hoezen, verlichting en verwarming. Net zoals de motor zijn deze accessoires te bedienen met een afstandbediening. De afstandbediening kan bedoeld zijn om alleen de parasol mee open en dicht te maken maar de functies om het licht en de verwarming ermee te bedienen kunnen ook toegevoegd worden. De afstandbediening die hoort bij deze motor en accessoires kan 1-kanaals of 5-kanaals zijn. Een 5-kanaals motor kan tot ca. 30 parasols tegelijk bedienen. Erg handig wanneer u een groot terras hebt met verschillende Noblesse parasols!

Trefwoorden: Aluminium Parasols, Online Bestellen, Parasols, terrasparasols,