shiatsu

Door: Praktijk Voor Natuurgeneeskunde, Shiatsu En Energetische Massage Anita De Bruijn  31-08-2011
Trefwoorden: Shiatsu

 Shiatsu heeft alles te maken met balans. De werking van Shiatsu is te verklaren vanuit het zenuwstelsel, door drukpuntenmassage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het lichaam zorgt er als het ware zelf voor dat het weer in balans komt, en geneest.

Als er lichamelijk of geestelijk een grote druk wordt ervaren dan zal men op een gegeven moment uit balans raken. Hoe langer de periode van disbalans bestaat, des te meer men uit balans raakt.
Dit is vaak terug te vinden in het lichaam, er ontstaan dan lichamelijke en/of mentale klachten, die zich steeds verder kunnen uitbreiden.

Shiatsu kan op het hele lichaam worden toegepast en werkt zowel voor klachten voortkomend uit stress en/of overbelasting, als voor puur lichamelijke klachten.

Een omschrijving van Energetische Massage (magnetiseren) is "Gezondheid creëren door het  (door)geven en laten stromen van levensenergie". Door een behandeling wordt warmte in ons lichaam ingebracht, waardoor de levensenergie toeneemt en waardoor energieblokkades oplossen. Dit brengt een behaaglijk en ontspannen gevoel.

 

Trefwoorden: Shiatsu

Contact Praktijk Voor Natuurgeneeskunde, Shiatsu En Energetische Massage Anita De Bruijn

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share