slowjuicer aanbieding, kwaliteit slow juicer aanbieding

Door: slowjuicer  05-12-2011
Trefwoorden: slowjuicer, slow juicer, slowjuicers

    

  1. Sap stelt je in staat om op een gemakkelijke manier een grote hoeveelheid groenten en fruit te gebruiken, een hoeveelheid die je normaal niet zou eten.
  2. Daardoor krijgt je lichaam een krachtige stoot met levend water, met daarin genezende enzymen, vitamines, beschermende en opbouwende stoffen.
  3. Wat meer is, is dat het voor het lichaam volledig normaal is om vloeibare voeding te gebruiken. Je begint zo als baby, en het zou veel mensen hun levenseinde vergemakkelijken. Trouwens, heel je stofwisseling is een vloeistoffenkringloop, die de voeding verdunt en verder oplost, zodat het door osmose via het darmvlies in de bloedstroom terecht komt.
  4. Maar het meest noemenswaardig, is dat sap nauwelijks enige vertering behoeft. Daardoor belast sap slechts uiterst minimaal de spijsverteringsorganen. Sap is 100% vloeibare voeding, die klaar is voor opname.
  5. Hoe waardevol voedingsvezels in sommige gevallen ook zijn, even hinderlijk kunnen ze zijn als er een darmprobleem is. Maar voedingsvezels zijn geen doel op zich, alleen een middel om je darm schoon te houden, massa om de peristaltische beweging te ondersteunen. En het is wellicht niet de bedoeling om alleen maar sap te gebruiken. Het overige deel van de voeding kan nog voldoende vezels aanleveren.
  6. Rauwkost eten is voor sommige mensen moeilijk, maar je kunt rauwkost eten onder de vorm van vers geperst sap. Als iemand me vertelt dat hij/zij geen sap verdraagt, dan heb ik maar één mogelijkheid meer : vasten…
  7. Sappen moeten vers geperst zijn (maximum 36 uur). Alle voordelen van vers sap, zijn niet van toepassing op gebotteld sap… met hoeveel liefde en mat hoe kwaliteitsvolle groenten of fruit ze ook mogen gemaakt zijn.

Trefwoorden: sap pers, sappers, slow juicer, slowjuicer, slowjuicer aanbieding, slowjuicer sap-it, slowjuicers aanbieding, slow juicer actie, kwaliteit slowjuicer, slowjuicers,