Sluis Elf Meubelrenovatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Indumaweg 7 , 5711 EA Someren, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Sluis Elf Meubelrenovatie

Breng kleur in uw interieur met Sluis Elf Meubelrenovatie

Bent u uitgekeken op uw keuken, tafel, kast of stoel maar zijn ze nog niet aan vervanging toe? Wilt u uw interieur een opfrisser geven of is het oppervlak van uw meubels beschadigd? Sluis Elf Meubelrenovatie in Someren biedt de oplossing voor de regio Eindhoven en omstreken. Geef uw meubels een nieuw leven door ze te laten overspuiten in een frisse, fleurige kleur.
Een perfect eindresultaat
We hebben ons ruim 25 jaar gespecialiseerd in de renovatie van meubels en zijn het enige bedrijf in Brabant en Limburg die meubels niet straalt maar schuurt. Hierdoor krijgen uw meubels een perfect glad oppervlak en wordt de nerf van het hout niet beschadigd. Onze specialiteit is het opknappen van uw keuken, maar u kunt bijna al uw meubels in een nieuw jasje steken.
Meubelspuiterij
Het spuitwerk kan worden toegepast op vele ondergronden zoals hout, MDF, kunststof glas en metaal. U kunt kiezen uit het volledige CBM kleurenpakket en uw meubels kunnen zowel in mat, zijdeglans en hoogglanslak gespoten worden. Onze meubelspuiterij beschikt over een straalcabine waarmee we ook roestvrij staal en ijzer met glasparels kunnen stralen. In de overdrukcabine worden uw meubels in hoogglanslak gespoten.
Heeft u behoefte aan (kleur)advies? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.
Bekijk projecten van onze meubelspuiterij

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MeubelrenovatieSluisElf/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sluis Elf Meubelrenovatie in Indumaweg 7, Someren Noord-Brabant 5711 EA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Someren Noord-Brabant, 5711 EA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825292]