Tomassen Vlees BV kantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mortelweg 1 , 5711 CW Someren, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tomassen Vlees BV kantoor

Tomassen Vlees sluit uitstekend aan bij uw behoefte aan onderscheid als vakman. Wij werken nog samen met de boer en weten daarom precies wat voor vlees wij voor u in de kuip hebben. Door de ambachtelijke manier van slachten en koelen (niet geforceerd) is het vlees veel steviger en daardoor ook minder vochtig, wat resulteert in een langer houdbaar en smaakvoller product. Samen werken aan een onderscheidende kwaliteit, daar houden wij van! Voor slagers met smaak!

Tomassen Vlees heeft vaste contracten met boeren uit de omgeving. Dit zijn streng geselecteerde boerderijen waar de runderen of varkens op een verantwoordelijke manier worden gehouden. Wij stellen strenge regels aan gezondheid, vrijheid en omgang met de dieren. Door de jarenlange samenwerking weten wij precies wat voor vlees wij in de kuip hebben.

Vrije uitloop

De runderen hebben in de zomerperiode bijna allemaal een vrije uitloop of grazen op de uitgestrekte weide. In de winterperiode worden ze op stal gehouden en krijgen ze een uitgebalanceerde voeding. De runderen zijn hormoonvrij en worden daar ook op getest.

Kwaliteit

Kwaliteitsvlees heeft vele gezichten. Uw klanten willen immers smaak én variatie. Uiteraard wilt u aan de steeds diverser wordende vraag voldoen. Daarom is Tomassen Vlees te Someren de ideale partner. Tomassen Vlees kiest nadrukkelijk voor klantgerichte kwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op maatwerk dat aan al uw eisen voldoet. Zo weet u precies wat voor vlees u in de kuip hebt!

Geen kwantiteit, maar kwaliteit

Bij Tomassen Vlees vindt u geen massaproductie. Alles staat in het teken van kwaliteit op maat. Om te beginnen kiezen we het slachtvlees zorgvuldig bij een selecte kring van veehouders. We willen er zeker van zijn dat de grondstoffen aan uw en onze eisen voldoen. Het hele proces van selectie tot en met de levering houden we onder controle: Tomassen Vlees werkt volgens het principe van Integrale Ketenbeheersing.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Someren Noord-Brabant

Is Tomassen Vlees BV kantoor in Mortelweg 1, Someren Noord-Brabant 5711 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Someren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Someren Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Someren Noord-Brabant, 5711 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824336]