Zoggel Van Straatwerken BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorser 4 , 5711 LE Someren, Noord-Brabant

E-mail

Over Zoggel Van Straatwerken BV

Wij zijn van Zoggel Straatwerken BV en timmeren al vanaf 1971 aan de weg… maar ook aan sierbestrating, erfverhardingen, bedrijfsterreinen, tuincentra, parkeergarages enz. Denk aan alle soorten werkzaamheden waarbij met bestratingsmaterialen gewerkt wordt.

Onze specialiteit is het machinaal bestraten. Niet meer op de knieën met de hand maar machinaal met grotere stukken tegelijk waardoor de werkdruk voor de werknemers verlicht wordt en de meterprijs voordeliger berekend kan worden. Wij hebben machines voor zowel het afreien van de zandbaan, het machinaal leggen van alle voorkomende betonstenen, het mechanisch stellen van betonbanden en het met vacuüm leggen van zwaardere tegels.
Maar uiteraard kunnen wij ook nog steeds voorzien van de ouderwetse sierbestrating; ambachtelijk met de hamer in de meest denkbare vormen en manieren.
Uiteraard zijn wij altijd bereid het een en ander toe te lichten in een gesprek en kunnen u altijd een vrijblijvende offerte aanbieden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Someren Noord-Brabant

Is Zoggel Van Straatwerken BV in Dorser 4, Someren Noord-Brabant 5711 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Someren Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Someren Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Someren Noord-Brabant, 5711 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823529]