Arthrex Nederland B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ekkersrijt 4305 , 5692 DJ Son en Breugel, Noord-Brabant

E-mail

Over Arthrex Nederland B.V.

Arthrex ontwikkelt en verbetert chirurgische technieken in de orthopedie en traumatologie sinds 1981. Met de ontwikkeling van meer dan 6.000 producten staat Arthrex voor innovatie en kwaliteit op het gebied van arthroscopie, sportgeneeskunde en orthopedie.
In samenwerking met gerenommeerde orthopeden en chirurgen wereldwijd worden nieuwe procedures ontwikkeld en bestaande (complexe) procedures verbeterd zodat dit eenvoudig en veilig kan worden uitgevoerd.
Het assortiment van Arthrex bestaat uit capital equipment (apparatuur), instrumentarium en implantaten voor de arthroscopie, sportgeneeskunde en traumatologie en ortho-biologische producten.
Arthrex is een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Naples, Florida. Momenteel werken er ruim 2.700 medewerkers in 17 vestigingen wereldwijd.
Arthrex helping surgeons treat their patients better

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Son en Breugel Noord-Brabant

Is Arthrex Nederland B.V. in Ekkersrijt 4305, Son en Breugel Noord-Brabant 5692 DJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Son en Breugel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Son en Breugel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Son en Breugel Noord-Brabant, 5692 DJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822973]