HVL breidt diensten uit door overname Armada Signs

Door: Hvl Outdoor International  04-04-2006
Trefwoorden: Techniek, Bedrijfsovername, Bewegwijzering

Nieuwe onderneming: HVL Armada Outdoor B.V.
HVL breidt diensten uit door overname Armada Signs

EINDHOVEN, 3 april - Techniekbedrijf HVL uit Eindhoven heeft per 1 april Armada Signs B.V. overgenomen. Dankzij deze overname kan HVL haar dienstverlening op het gebied van inrichting van de openbare ruimte aanzienlijk uitbreiden. Armada Signs, gevestigd in Amsterdam en Eindhoven, is marktleider op het gebied van lichtreclame, bewegwijzering en huisstijlprojecten. Samen met dochter HVL Outdoor International B.V., die haltevoorzieningen voor het openbaar vervoer en oplossingen voor de inrichting van de openbare ruimte realiseert, ontstaat de nieuwe onderneming HVL Armada Outdoor B.V.
HVL is een techniekbedrijf dat als systeemintegrator alle technische installaties voor gebouwen en productielocaties voor zijn rekening neemt. “Armada Signs past uitstekend in ons profiel”, zegt Joseph Kuling, directievoorzitter van HVL. “Wat wij als HVL al doen, wordt nu aanzienlijk uitgebreid met tal van services op het gebied van lichtreclame en bewegwijzering. Hierdoor kunnen wij onze klanten echt een compleet pakket aan diensten aanbieden. Bovendien wordt van deze overname synergie verwacht. Armada Signs heeft veel know-how op het gebied van LED verlichting. Dit kunnen wij uitstekend toepassen bij de klanten van HVL”.

De overname heeft geen personele gevolgen. De 70 mensen die in dienst zijn bij Armada Signs zullen overgaan in de nieuwe onderneming.
Joseph Kuling: “De huidige overname zal in 2006 bijdragen aan het resultaat van HVL. Armada Signs levert diensten die wij nog niet in huis hadden, maar die wel heel goed passen in ons totaalpakket. HVL versterkt hiermee haar rol als systeemintegrator.”

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Bewegwijzering, Lichtreclame, Techniek

Contact Hvl Outdoor International

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share