Metaalhandel H van Nispen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ettenseweg 77 , 4714 SZ Sprundel, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Rucphen

E-mail

Over Metaalhandel H van Nispen BV

Met ons moderne wagenpark bestaande uit meerdere vrachtauto combinaties, uitgerust met containersysteem en autolaadkraan zijn we in staat alle metalen op een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier af te voeren.
Indien gewenst kan er een container geplaatst worden op locatie. Tevens kunnen de metalen aangeleverd worden, door zowel zakelijke als particuliere klanten.
Alle materialen worden bij binnenkomst gewogen op een geijkte weegbrug, alvorens deze gelost worden.

Alle materialen worden vervolgens gesorteerd en verwerkt met behulp van moderne overslagmachines, hierbij kunnen diverse metalen op een professionele en efficiënte manier gescheiden worden.
Met behulp van de schrootschaar kunnen metalen geperst en geknipt worden op elk gewenst formaat, wat de verdere processen versnelt en transportbewegingen minimaliseert.

Vervolgens zullen de metalen hun weg vinden naar hoogovens in zowel binnen- als buitenland.
Deze metalen worden omgesmolten, zodat deze als secundaire grondstof wereldwijd ingezet kunnen worden voor nieuwe materialen en producten.
Op deze manier worden de voorraadreserves van bijvoorbeeld ijzererts zoveel mogelijk gespaard voor de toekomst. Recycling van metalen is dan ook vanzelfsprekend erg goed voor het milieu.

Ook voor de recycling van autowrakken en loodaccu`s bent u bij H. van Nispen aan het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst bij het eventuele afmelden van deze auto`s bij het R.D.W.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hvnispen

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Metaalhandel H van Nispen BV in Ettenseweg 77, Sprundel Noord-Brabant 4714 SZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sprundel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sprundel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sprundel Noord-Brabant, 4714 SZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822072]