Verstijlen Hekwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rucphensebaan 58 , 4714 RE Sprundel, Noord-Brabant
Baronie van Breda, Rucphen

E-mail

Over Verstijlen Hekwerken

Verstijlen is opgericht in 1983 en richt zich op het ontwerpen, produceren, monteren en het verlenen van nazorg op diverse soorten hek-, las-, en smeedwerk.

Producten van Verstijlen zijn onder andere sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties, tevens diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk.

Wij werken voor: particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen, sportcentra, gemeentes, woningbouwverenigingen, architecten, hoveniers, en tevens verrichten wij restauraties aan monumenten, kerken, etc.

Verstijlen Hekwerken is opgericht als eenmansbedrijf in maart 1983. In april 1987 is hier een tweede eenmansbedrijf bijgekomen als handel, en smeden van gereedschappen.

De twee eenmansbedrijven zijn vanaf 05-01-1990 opgegaan in een besloten vennootschap. Op 1 januari 2006 is de BV een vennootschap aangegaan met R. Verstijlen, dit resulteerde in Verstijlen VOF.

Verstijlen Hekwerken heeft een aantal keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Alle keurmerken zijn er op gericht een betere controle op de kwaliteit van het proces, om zodoende de kwaliteit van het product te verhogen. Een aantal bekende keurmerken zijn: Hekmerk, ISO-9001, en Kenteq erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij aangesloten bij diverse organisaties als De Koninklijke Metaalunie en De Nederlandse Hekwerk Industrie. Meer informatie hierover kunt u vinden achter de logo’s linksonderin op de website.

Verstijlen Hekwerken houdt zich bijna 30 jaar bezig met:

- Het ontwerpen, fabriceren en monteren van hekwerken, poorten en tuinornamenten.

- Het smeden van speciale gereedschappen.

- Las- en montage werkzaamheden.

Uiteraard kan alles voor u op maat en wens gemaakt worden in eigen werkplaats.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Andere diensten in de buurt van Sprundel Noord-Brabant

Is Verstijlen Hekwerken in Rucphensebaan 58, Sprundel Noord-Brabant 4714 RE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sprundel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sprundel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sprundel Noord-Brabant, 4714 RE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821872]