PVG Kraamburo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voordijk 22 , 5454 GB St Hubert, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over PVG Kraamburo

Persoonlijke verzorging na de geboorte
Kraamburo PVG is een bemiddelingsburo, als geen ander thuis in het bieden van optimale kraamzorg. Onze nuchtere, maar vooral persoonlijke benadering geeft je zekerheid. Juist tijdens de kraamtijd is dat heel belangrijk voor je. De zorg die we bieden wordt vergoed door de basisverzekering.

Unieke begeleiding
PVG is werkzaam in de regio Brabant-Noordoost en Zuid-Gelderland. Op deze site leggen we uit waar kraamzorg uit bestaat. Ook vertellen we iets over de voorbereiding en de manier waarop we werken. Jij hebt je kindje straks lang genoeg bij je gedragen. Dan is het onze beurt. Laat ons vanaf daar zorg dragen voor een feestelijke kraamperiode, waar je volop van geniet. PVG staat niet voor niets voor ‘Persoonlijke Verzorging na de Geboorte’. Natuurlijk zijn we altijd bereikbaar voor vragen.
Deze begeleiding voorafgaand aan je kraamperiode mag uniek genoemd worden. Voor ons is het echter een vanzelfsprekendheid: geen enkele zwangerschap is immers gelijk en elke situatie blijkt verschillende vragen op te roepen. Daarom zijn wij er.

Ons team
PVG heeft een vast team van (zelfstandig) gediplomeerde kraamverzorgenden. Gemotiveerd, enthousiast en met een professioneel verantwoordelijkheidsgevoel. De betrokkenheid van onze kraamverzorgenden bij de organisatie is groot. Er zijn regelmatig bijeenkomsten en er is volop ruimte om eigen ideeën in de praktijk te brengen. De combinatie van deze extra betrokkenheid en van verzorgende, ondersteunende, adviserende, begeleidende en huishoudelijke taken vormt de grote kracht van kraamverzorgenden. Alles met het doel om er één groot feest van te maken!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is PVG Kraamburo in Voordijk 22, St Hubert Noord-Brabant 5454 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in St Hubert Noord-Brabant, 5454 GB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815979]