Hostiebakkerij Sint Michael

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Theerestraat 42 , 5271 GD Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Hostiebakkerij Sint Michael

In Sint-Michielsgestel is een hostiebakkerij gevestigd. De medewerkers van de bakkerij zijn dove mensen met een verstandelijke beperking. Ook werken er enkele mensen ‘uit het dorp’. Er worden zo’n vijftig miljoen hosties per jaar gebakken, op een ambachtelijke manier. De hosties worden gemaakt van een beslag van bloem en water.

De bakkerij heet St. Michael en is in 1844 opgericht door de zusters van het Instituut voor Doven. Naast een belangrijke bron van inkomsten was de bakkerij ook een plaats waar de zusters en leerlingen (meisjes) van het instituut konden werken.Vandaag de dag is de hostiebakkerij de enige relatief grote in Nederland.

Stichting Hostiebakkerij Sint Michaël is onderdeel van Kentalis.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van St Michielsgestel Noord-Brabant

Is Hostiebakkerij Sint Michael in Theerestraat 42, St Michielsgestel Noord-Brabant 5271 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Doven diensten in St Michielsgestel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St Michielsgestel Doven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in St Michielsgestel Noord-Brabant, 5271 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814641]