Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Hoogstraat 15 , 5271 XT Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant

E-mail

Over Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens

Henk Nouwens, de specialist in uitneembare gebitsprotheses in al zijn facetten.

Door jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van diverse behandelmethodes zijn we in staat om voor elk prothetisch probleem een adequate oplossing te bieden. Hierbij staan uw wensen centraal en wordt er zorgvuldig gelet op functie en esthetiek.

In onze praktijk besteden we veel aandacht aan het aanmeten van uw gebitsprothese. Omdat ieder persoon uniek is wordt er individueel gezocht naar een passend behandelplan. Factoren die hierbij een rol spelen zijn vorm van het gelaat, kleur van de huid en ogen, mate waarin de kaak geslonken is en natuurlijk ook uw persoonlijke wensen. Het beoogde eindresultaat is voor ons niet alleen een fraaie gebitsprothese met een optimale kauwfunctie, maar een totaalbeeld met een goede uitstraling!

TIF® Gebitsprothese

TiF® - Totale prothese in functie

Het maken en opbouwen van een volledige prothese behoort zeker niet tot de eenvoudigste opgave van een tandtechnicus als gevolg van de tandloosheid zijn er slechts een beperkt aantal aanknopingspunten die de tandtechnicus voor het prepareren van de tanden ter beschikking heeft. Op basis van het door Prof. Gerber ontwikkelde totale prothetiek-concept heeft Karl- Heinz Körholz een methode ontwikkeld die m.b.v. een modelanalyse de voormalige stand van de tanden evenals statisch gunstige belastingsgebieden van de prothese weergeeft en die dit eenduidig controleerbaar maakt. Deze methode wordt aangeduid als de TiF®-methode (Totale prothetiek in functie) en wordt op Duitse universiteiten, scholen en laboratoria gebruikt.

BPS Gebitsprothese

Het Biofunctionele ProtheseSysteem (BPS) is het resultaat van vele jaren ervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

Het gezicht van de mens, waaruit levenservaring en karakter spreken, is levendig en aantrekkelijk. De tijd laat op het natuurlijk gebit haar sporen na. Een prothese met een natuurlijke uitstraling is nooit egaal wit en regelmatig.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van St Michielsgestel Noord-Brabant

Is Tandprothetische Praktijk Henk Nouwens in Verlengde Hoogstraat 15, St Michielsgestel Noord-Brabant 5271 XT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in St Michielsgestel Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten St Michielsgestel Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in St Michielsgestel Noord-Brabant, 5271 XT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825890]